ArnhemsOnderwijsje? Wie?

Arnhems Onderwijsje?
Mooie naam dachten we. In ons Arnhem van Loesje en de Arnhemse Meisjes. En ooit hadden we het stoere hip hop ArnhemsGewijs. Zo popte Arnhems Onderwijsje op. Klein is immers het nieuwe Groot. En onderwijs is misschien wel de basis van alles. We zijn allemaal als Kind begonnen. Toch? Ooit. En soms komt dat Kind ook weer even terug in ons. Gelukkig..

Arnhems Onderwijsje vertegenwoordigt de waarden in ons onderwijs waar we voor willen staan en gaan. Ons onderwijsverlangen naar een Utopie die nog niet is. En als we ergens naar verlangen? Waarom zouden we dan niet zo dichtbij mogelijk willen komen.
Arnhems Onderwijsje is van iedereen en van niemand.
Zij wordt gesponsord door de Arnhemse Besturen van
Delta, DeBasisFluvius, De OnderwijsSpecialisten en de HAN PABO

Het is een vrije ruimte buiten de bestaande systemen en soms ook in verbinding met. We bedenken dingen die er nog niet zijn. En vooral ontmoeten we elkaar op dat wat we zouden willen als alles kon. Onderwijsmensen met ideeën kunnen bij Arnhems Onderwijsje terecht. Daar ontmoet je gelijk gestemde geesten. Of juist totaal andere geesten die maken dat je eigen werkelijkheid een stukje groter wordt weer. Of leuker. Fijner nog dan ie al was

Meedoen? Welkom!

Sandra van Kolfschoten
OnderwijsKunst

arnhemsowsijjesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *