OnderwijsCafe 11 december

Het laatste OnderwijsCafe van 2019 gaat over Urban Education. Het is een woord dat we op steeds meer plekken tegenkomen. Urban in de zin van gemeenschap, communie en wijk. Stads en Street. Hip hop en jeugdcultuur. Creativiteit, ondernemerschap.

Drie Sprekers nemen ons mee in hun eigen visie op Urban. Simon Mamahit is programma medewerker bij Cultuur Oost en schreef zijn scriptie over Hip Hop Based Education. Wat gebeurt er als we Onderwijs en Cultuur niet alleen in losse projecten aan elkaar verbinden , maar de principes leidend laten zijn in ons onderwijs.

Gianno van Sprockel startte Jonge Creatievelingen in Arnhem. Een ondernemend bureau in Malburgen waar jongeren uit de wijk werken en leren. Wat gebeurt er wanneer het je lukt om de focus op je ambitie en verlangen te zetten. Zijn verhaal voor de wijk komt recht uit zijn hart.

En tot slot Miss Urban Arnhem Amy Croque. Genomineerd voor De Gelderse Bokaal 2019 voor de manier waarop zij jongeren inspireert en ruimte maat voor Urban Arts. Amy maakt zich sterk voor een hip hop cultuur in Arnhem en bouwt bruggen tussen mensen en disciplines. Ze deelt met ons haar verhaal over de waarde van je door het leven worstelen en wat hip hop haar hierbij heeft gebracht

Dit laatste OnderwijsCafe 2019 is tevens het startschot voor de Arnhems OnderwijsCafe’s 2020 nieuwe stijl.

Bijna vijf jaar OnderwijsCafe’s. Er kwamen heel wat thema’s en gasten langs. In 2020 groeit Arnhems Onderwijsje naar Arnhems Onderwijs. We dromen van een groots niet meer uit te stad weg te denken Arnhemse Onderwijs TalkShow/Cafe/CollegeTour. In 2020 gaan we voor elk kwartaal een OnderwijsCafe ge host door een (onderwijs) partner uit de Stad. Met budget voor bitterballen en veel meer. Wil jij een van die partners zijn. Dan kun je 11 december een verleidings poging doen.

Bloemen & Champagne welkom 😉

Start 19.30 uur In Villa Sonsbeek

info en aanmelden kan via info@arnhemsonderwijsje.nl

En je bent ook welkom gewoon spontaan toch nog even komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *