OnderwijsCafe 20 november

Voor in de agenda
OnderwijsCafe 20 november
Thema

THE NIEUWE LEERKRACHT

arnhemNL2

Als we mensen willen (opleiden) die het onderwijs van nu anders maken in de toekomst. En die toekomst is nu al begonnen. Wat betekent dat dan? Voor de scholen? Voor de opleidingen? Voor de leerkrachten zelf? Het lerarentekort wordt gezien als een enorm probleem. Maar wellicht is het wel een enorme oplossing? Dat mag je overigens al bijna niet meer hardop zeggen. Zo enorm is het probleem. Het aandacht vragen voor het leraarschap vraagt om actie. Die actie kan bestaan uit staken en protest. En om denken in ander soort oplossingen. Allebei is nodig. De landelijke (Edu) hacks zijn hier mooie voorbeelden van.

in ons onderwijscafe van 20 november ontmoeten we elkaar vanuit het grote perspectief. Door het delen van kleine verhalen. THE Nieuwe Leerkracht aan het woord. Teacher Prekers, Makers, Doeners, denkers, ontwikkelaars, uitvoerders, opleiders, vakmensen, oude garde nieuwe garde
Wees welkom

Drie gasten on stage
en een kadootje

We hebben plaats voor 50 mensen

StadsVilla Sonsbeek
19.30 start
21.30 dan gaan we meestal weer richting huis

Bitterballen

aanmelden via info@arnhemsonderwijsje.nl
en je mag ook gewoon op het laatste moment toch komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *