UnderGround Specialist Second time around

IMG_0509

Je houdt van je werk. Van je vak. Van onderwijs. Je wil het mooier maken. Je wil het anders. Je bent klaar ook met de dingen. Met al het papier vooral. Soms denk je dat je de enige bent. Dat is niet zo. Er zijn er meer. En hier Kun je ze ontmoeten …

Op deze zinnen kwamen 40 mensen samen op 5 maart. Niet over de geijkte paden maar zoekend naar een nieuwe weg. Elkaar ontmoetend rond een verlangen naar anders. Weg van structuren en systemen . Weg van kaders en van moeten. En hoe het hoort en altijd gaat. Dat was iedereen het wel eens. Over de dingen waar we klaar mee zijn en de dingen die we wel zouden willen. Maar ja. Hoe dan? Hoe komen we van praten over naar doen? En dan vooral ook niet meer van hetZelfde doen.

Daarom op 11 oktober een tweede UnderGround waar we met elkaar op zoek gaan naar strategie├źn. Hoe Kun je invloed uitoefenen, hoe verander je de werkelijkheid, hoe laat je werkdruk om slaan in werklust. Hoe besmet je anderen en laat je gebeuren wat je wil dat er gebeurt.

En wat gebeurt er als we eens anders kijken? Met andere ogen . Met andere mensen misschien wel. Kan verandering van perceptie de werkelijkheid ook al veranderen ?

En kunnen we ook iets maken samen? Handboekje Ondergronds. Iets dat beetje schuurt ook. Of waar je enorm om moet lachen. Als we de dingen eens anders serieus nemen. Onszelf wat minder misschien of juist veel meer. Wie weet gaat het dan wel ondergronds heel onderwijs Nederland in.

Nou. Het kan zijn dat je er bij was de vorige keer en nu weer. Het kan ook zijn van niet. Dat je helemaal nieuw bent. Nieuwe genodigde. Want
Underground is Invitation Only

Wij nodigen je graag uit

Elle & Nico
En Sandra is er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *