OnderwijsCafe 26 juni Manifestival Mensen gezocht

manifest_arnhem-2

“Wij ontsteken het vuur voor een jaarlijks Arnhems Jeugd Manifestival. Dit jaar 2018 organiseren we dat feestje met een klein beginnetje. Soms is een broodje BBQ al genoeg. En het jaar daarna kan het al best wat grootser zijn. Stel je voor dat alles lukt. We gaan voor een VETTER dan VET Manifestival in 2020. Er is muziek, er zijn artiesten. ThemaTenten vol van creativiteit en kunst, dialoog en Debat. We praten niet alleen. We pakken ook direct op en aan. Want waar feest is kan ook gewoon gewerkt worden. Juist daar stroomt het en zijn de idee├źn die er nodig zijn…..”

Uit Arnhems JeugdManifest Wij zijn samen Arnhem
De Achterdeur

Het OnderwijsCafe van dinsdag 26 juni is bedoeld voor mensen die IETS willen en kunnen betekenen voor het Arnhemse Manifestival. Mensen die mensen zijn of mensen weten die ECHT deel uit MOETEN maken van de MAnifestival CREW omdat ze zo fantastisch zijn dat we ze echt niet mogen missen. Mensen die fakkels kunnen aansteken met en voor en door jongeren.

Mensen die mensen zijn of mensen kennen die lekker snel kunnen schakelen en ook al voor De (nu nog SECRET) September PreParty zeggen. Oh ik regel wel even het Geluid en onze jongens komen optreden en dan zorgt Paul voor de BBQ en ik weet nog wel een potje waar we wat uit kunnen putten zodat het al een klein leuk feestje wordt. En oh ja zal ik even filmers regelen want mijn studenten willen graag een trailer maken en dat kunnen ze heel goed. En wij maken de Flyers en dat willen we graag doen met dit ontwerpbureau want daar zijn we FAN van en…. Nou beetje dat soort mensen dus…

We leveren de 26ste juni namen voor de gastenlijst voor THE SECRET September PRE-Partyen we bedenken (ludieke) manieren om goeie mensen uit te nodigen, te verleidem. En we gaan samen alvast wat goeie INPUT leveren voor onze Manifestival WEBSITE. In elk geval de landingspagina en even mensen regelen die dat met de vormgevers die nu zijn ingehuurd (zij die ook het manifestival BORD en BOEKJE hebben gemaakt) verder uit gaan werken en regelen. Want er moet ook iets met vloggen en een filmpje dus of toffe trailer. Iets dat GEHEIM is nog een beetje en ook niet. Iets waar je graag aan mee wil doen en bij wil zijn als je het ziet. En dat………..

Ja het is nog vaag een beetje. Maar JIJ Kunt er deel van uit gaan maken en zorgen dat het concreter wordt. En dan sta JIJ misschien wel VET te genieten in 2020 ergens op de StadBlokken met het gevoel van binnen dat Je dit Arnhems Manifestival mee hebt Waargemaakt.

Ja? Was jij er bij toen die allereerste keer? vragen ze dan aan je in 2030 bij Edition TEN….
Jij glimlacht dan en danst verder……..

19.00 uur StadVilla Sonsbeek
Bitterballen

Melden dat je komt of iemand stuurt via info@arnhemsonderwijsje.nl
en je mag ook gewoon op het laatste moment nog binnen lopen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *