KleuterKracht aan de Stekker op 6 nov

Betekenisvol onderwijs
Hoe doe jij dat eigenlijk? En doe je 6 november met ons mee?

In het KleuterKracht netwerk van Arnhems Onderwijsje willen we ruimte maken voor Kleuters. Voor de kracht van Kleuteronderwijs. Immers het concept van spelend leren is iets wat nog wel verder zou mogen gaan dan de groepen 1 en 2 alleen. Dat snappen veel scholen inmiddels, daarom trekken de hoeken ook de hogere groepen in. En zijn er scholen die concepten als ontwikkelings en ervaringsgericht onderwijs door de hele school invoeren. Wij weten waar dat uit voort komt. Het is de kracht van Kleuters.En wij geven daar ruimte aan.

Ruimte maken voor Kleuters betekent voor ons verder gaan dan bronnenboeken en methodes alleen. Of misschien juist wel dichterbij. De Kracht van Kleuters is dat je onderwijs geeft in De Wereld. Dat magisch avontuur waarin (on)gewoon geleerd wordt ook. Alsof het vanzelf gaat.

Kleuterkracht is voor ons ook stoer en uitdagend onderwijs kunnen bieden. We hebben worstelhoeken en garagebedrijven voorbij zien komen. Geen gemuts en getrut graag roepen we vaak bij KleuterKracht. Want daarvan is er al genoeg. Wel dromen we graag van een eigen beroepenkalender nog. Maar goed. Dat is weer een ander verhaal.

Het netwerk van Kleuterkracht is geen cursus plek. Het is een plek waar we elkaar ontmoeten. Waar het gaat over goeie ideeën en lekkere energie.

Op maandag 6 november is het weer tijd om samen te zijn. We doen dat in Café De Stekker (lekker opladen ) van 16.00 uur tot 19.00 uur. Met een soepje erbij . Want ook daar wordt voor gezorgd. En ja als je om 16.15 binnen komt hijgen is dat ook oke.

Onderwerp is BetekenisVol Onderwijs. Het is soms dichterbij dan je denkt. Leuke gasten hebben we met eigen verhalen. Over projecten waar alles van betekenis kan zijn. Tot het envelopje aan toe. Hoe lekker traag een project mag zijn. En ook hoe lekker snel je de dingen soms kunt regelen. Als je ff je ouders goed in zet. En hoe je dat doet. En hoe je gebruik maakt van ICT. Heel simpel.

Stiekem doe je het al. En samen doen we het nog mooier.
Kom jij ook betekenis geven? We hebben ruimte voor 15 mensen

aanmelden via info@arnhemsonderwijsje.nl
het is een kadootje zonder kosten

Wij verheugen ons

Jacomien, Dieuwertje
en Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *