Kleine Taartjes voor Grootse Bazen

bijdatsoortmensenwilikhoren

Het was er allebei vandaag. Een beetje regen en een beetje zon. Op de dag dat wij een date hadden bij First-Eet. Het ging over hoe je na de vakantie weer terugkomt in het stramien van werk en van vergadering. Van kwaliteitszorg en van jaarplan. De dingen die af moeten. Het Ware en het Goede dat hebben we wel gepland. Maar hoe doen we dat dan met de aandacht voor Het Schone? Want daar wilden we toch ook iets mee nog. Toch? Met het oog voor Het Andere. Dat kan in de setting van de Kleine Lunches voor Grootse Bazen. Want daar waren voor de vakantie ook fijne mensen. En het was een mooie ontmoeting, die we nog wel een keer willen organiseren. Voor onszelf omdat we ruimte willen blijven maken (eisen misschien wel maar dat zijn Sandra haar woorden) voor dat Schone in organisaties, en omdat we het onszelf ook gunnen, daar tijd voor te maken en anderen ook (dat zei Martin ongeveer) en Annelies wil gewoon een soort stok achter de deur om dat anders de agenda makkelijk volstroomt met alles wat Goed is hoor, maar dat ‘ organiseren in de vrije ruimte’ dat moet je blijkbaar ook een soort van plannen anders verdwijnt het in de planning van het gewone en dat wil ze niet (dat zijn dan weer Annelies haar woorden zoals Sandra die hoort en opschrijft hier)

We hebben met zijn drieën een volgend IETS in de serie van Kleine Lunches voor Grootse bazen in de agenda gezet. En dan zonder lunch en iets eerder en korter en met koffie en taartjes. En als we hier dan buiten school met elkaar schone ‘strategieën’ kunnen bedenken voor in ons gewone werk dan……Dan kunnen we …..ja wat dan…..

Vijftien mensen kunnen we uitnodigen. Drie kleine verhaaltjes hebben we. Die iets van doen hebben met oog hebben en houden voor schoonheid en vakmanschap. Om elkaar van daaruit elkaar verder te ontmoeten op dit thema. Oh ja en je hoeft geen directeur te zijn om BAAS te wezen

Op woensdag ochtend 11 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur In First EET in Arnhem

Als je erbij bent wil je dat dan laten weten op info@arnhemsonderwijsje.nl

Wij verheugen ons
Annelies Wiggers
Martin Bokx
Sandra van Kolfschoten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *