Kleine Lunches Grootse Bazen 31 mei De Magie DE Baas

De eerste Leuke Directeuren Lunch,
op 17 november,
StellaByStarlight
Zeven mensen rond een tafel, die in de huiskamer van je oma had kunnen staan. Vintage heet dat tegenwoordig.
Broodjes, Koffie, sapjes, soep. Mooie sessie. Klein en fijn

“What happens at Stella stays at Stella”

Zei een van de aanwezigen, nadat ze haar bijna per ongeluk bestelde droge witte wijn, toch maar inwisselde voor een glaasje muntthee.
Het geeft de sfeer wel een beetje aan. Het ging over gelukkig zijn. Over nog meer willen doen en nog minder moeten hoeven. We hebben ook heel erg gelachen. Zomaar op een doordeweekse donderdag. Hier zaten mensen die nooit met tegenzin naar hun werk gaan (zij gaan trouwens niet naar hun werk, zij gaan naar School). We deelden verhalen en soms schreven we wat op.

Leuk. Was het. Nog een keer vonden we. Dus deden we er nog eentje. In december. Met een gast aan tafel.Remmelt Schuuring vertelde ons. Over WerkNemerscooperatie Schoongewoon Over ongehoorzaam leiderschap. Het zette aan het denken en het leverde vragen op. Over mogelijkheden en onmogelijkheden van ondernemerschap in het onderwijs. Over eigenaarschap. Over zelf het stuur in handen kunnen nemen. Over dingen niet meer doen, de regels doorbreken en daarmee de wetgeving naar je eigen hand zetten. Uiteindelijk.

Op woensdag 31 mei is de volgende lunch.
De Kleine Lunch is iets grootser. We hebben 20 plekken.
Je hoeft geen directeur te zijn om BAAS te wezen overigens …..

Het thema is De Magie DE BAAS

De locatie is nog geheim.
Net als de gast. Niet omdat we nog niet weten wie het is. Maar omdat we weten dat als we zijn naam noemen er misschien wel 50 mensen gaan komen. Of 100. Aangezien de meeste mensen hem alleen vanuit volle zalen kennen. En het aangename is nu juist om eens in kleiner gezelschap met elkaar te verkeren.
Zoals elk geheim is dit geheim ook doorverteld, dus ook te achterhalen. Bij Insiders 😉

Wil je erbij zijn. Meer weten?
mailtje naar info@arnhemsonderwijsje.nl (er is inmiddels een wachtlijst trouwens)

LOCATIE > MeeM Eten en Drinken
Parkeren in parkeergarage station als je met de auto komt
Tijd. 13.00 uur tot 15.30 uur

50jaarPhilips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *