OnderwijsKracht Portret 2017 Ronde

DSC_6382

Arnhems OnderwijsKracht in Beeld.
Arnhems Onderwijsje geeft het Arnhemse onderwijs een persoonlijk gezicht. Leerkrachten die genieten van hun vak. Die het op hun eigen manier doen. Beetje rebels misschien. Of juist gewoon heel gewoon goed. Die mensen willen we graag op beeld vangen. In en met hun eigen klas natuurlijk! We hebben er al een heleboel en er mag er weer elke maand eentje bij.

Kijk Hier maar eens voor wat voorbeelden

En in 2017 gaan we verder. Dus draag ze voor. Die fijne mensen!. Om dat je vindt dat jouw juf, collega, die geweldige leerkracht van vroeger, de jonge veelbelovende stagiair het verdient om in het licht gezet te worden.Heb je namen van geweldige onderwijsmensen die je voor wil dragen?

Mail naar info@arnhemsonderwijsje.nl

DSC_6318

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *