Juf AnneMarie Hoenselaar

Genomineerd omdat

Een dijk van een juf! Heeft visie, kijkt echt naar kinderen. Deelt haar enorme kennis op een bescheiden manier. Is duidelijk, heeft een groot hart en zit bomvol humor!
Heeft zelf niet door hoe leuk en goed ze is in haar vak en als mens!
Is naast een goede juf ook nog eens een zeer toffe collega!
No nonsens type, ‘ what you see is what you get’.
Gewoon een geweldig leuk mens voor kleine en grote mensen.

AnneMarieConfetti-10

AnneMarieConfetti-9

Wat de kinderen zeggen

“De juf leest ons vaak voor uit Tommie en Lotje. Die vinden wij het allerleukst en daar moeten we heel hard om lachen. De juf is heel lief en ze heeft een hele mooie lach!”

AnneMarieConfetti-3

AnneMarieConfetti

AnneMarieConfetti-6

AnneMarieConfetti-2

Anne-Marie over onderwijs

“Juf zijn van een kleutergroep ervaar ik als heel bijzonder. Kleuters staan vol vertrouwen in het leven en met een open blik kijken ze de wereld in. Dagelijks geniet ik van hun verhalen, grapjes, opmerkingen en knuffels. Ik ben heel trots wanneer ik tijdens een speelwerktijd naar mijn kleuters kijk. Ik zie een gestroomlijnde kleutergroep waar ieder kind weet wat hij of zij mag en kan. Door de kinderen de ruimte en de veiligheid te geven en te bieden, kunnen kleuters zich ontwikkelen. Ik geloof er heel erg in dat ieder kind iets speciaals heeft. Wanneer kinderen in mijn klas ‘schooltje’ spelen, zie ik terug wat voor een juf ik ben voor mijn groep. Zij houden je als het ware een spiegel voor. Juf zijn doe ik niet alleen. Ik vind het fijn om samen te werken met en in een betrokken team. Maar ook ouders hebben een belangrijke plaats. Zij geven mij het vertrouwen om te werken met hun kind. Dit alles, de kinderen, het team en de ouders maakt ons vak zo veelzijdig en boeiend.”

AnneMarieConfetti-5

AnneMarieConfetti-8

AnneMarieConfetti-7

3 thoughts on “Juf AnneMarie Hoenselaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *