Meester Remco van de Invalpool

Genomineerd omdat:
Remco een leerkracht is die heel bewust en weloverwogen kiest om in de invalpool te willen werken. Op die manier werkt hij op steeds verschillende scholen. Daar ligt zijn kracht. Het is een bijzondere leerkracht die het onderwijs vanuit zijn eigen creativiteit op heel originele wijze vormgeeft. Met Remco kleuren kinderen letterlijk buiten de lijntjes.

MeesterRemco

MeesterRemco-12

Remco over onderwijs
“Mijn leven als leraar is rock ’n roll. Als invalleraar zie ik mezelf als een leraar on tour. Ik trek van zaal naar zaal en iedere dag is weer een nieuwe show. Kinderen hebben een goede en positieve energie, ze zijn nooit chagrijnig. Daar moet je als artiest op inspelen en creatieve dingen doen.”

MeesterRemco-11

MeesterRemco-10

MeesterRemco-9

MeesterRemco-8

MeesterRemco-7

MeesterRemco-6

MeesterRemco-5

De leerlingen over Meester Remco

“Remco is altijd aardig en grappig. Hij is niet snel boos en als hij al boos is, is ook dat grappig. Hij is creatief en muzikaal. Omdat hij zo aardig voor ons is luister ik altijd.”

MeesterRemco-4

MeesterRemco-3

MeesterRemco-2

3 thoughts on “Meester Remco van de Invalpool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *