Juf Sylvia van OBS De Jeroen Bosch

Juf Sylvia van De Jeroen Bosch

Genomineerd vanwege

haar tomeloze en innovatieve inzet voor de ontwikkeling van de zorg voor leerlingen in haar klas en de school. Op deze school vindt een prachtige vorm van passend onderwijs plaats, met extra handen in de klas die onderdeel geworden zijn van de teams van de drie scholen in het gebouw. Sylvia zei ooit dat ze zich elke week nog afvraagt of ze deze week achterin haar eigen klas had willen zitten. Heeft een super professionele opvatting!

DSC_4951

DSC_4946

Wat kinderen zeggen
“We hebben een hele lieve juf. Tijdens Hartjesdag maakte iedereen elkaar blij. Dat was zo fijn.”

DSC_4885

Juf Sylvia over onderwijs

“Waar maak je een ander kind blij mee? Wat moet je dan doen? Daar hielden we in de klas een kringgesprekje over. De kinderen kwamen met allerlei ideeën. Al die ideeen om elkaar gelukkig te maken probeerden we een hele dag. Hartjesdag, noemden we het. Dat zorgde voor een hele positieve flow in de groep, zowel bij de kinderen als bij mij. Zo hielpen ze elkaar met opruimen, werkten ze fijn samen en ze troostten elkaar als dat nodig was. Het was een hele bijzondere dag.”

DSC_4941

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *