Juf Odette van De Lea Dasberg

DSC_5153

Genomineerd omdat
Odette danst met kinderen. Dansend door het onderwijs. Hoe mooi is dat. Een ervaren Juf voor wie elke dag nog steeds feest is. Staat en gaat voor creativiteit. Cultuur is haar blijvend aandachtspunt. Daar maakt ze ruimte voor in onderwijs. Elke dag opnieuw.

DSC_5144

DSC_5107

Wat kinderen zeggen over Juf Odette

“Als er tijd over is, dan dansen we. Juf Odette is de enige die dat met ons doet. Daarom vinden we het zo jammer om van groep 3 naar groep 4 te gaan. Ze verzint graag gekke woorden. Ze is grappig, gek, leuk, aardig en mooi.”

DSC_5076

DSC_5056

Odette over onderwijs
“Ik heb onderwijs zelf nooit leuk gevonden, daarom ben ik vastberaden om het helemaal anders te doen. Een beetje stout, een beetje grappig, maar vooral heel leuk. Je kunt je leven lang nog serieus zijn, maar het is ook ontzettend belangrijk om veel lol te hebben. Natuurlijk is een goed eindresultaat ook belangrijk. Ik wil de kinderen een veilige thuishaven bieden waarin ze het gevoel hebben dat ze altijd bij mij terecht kunnen.”

DSC_5020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *