Juf Barbara van De Bernulphusschool

barbara2

Genomineerd omdat:
Blijft bezig met haar vak. Zoekt naar inspiratie en mogelijkheden voor vernieuwing. Brengt die mogelijkheden ook mee naar binnen de school en groep. Heeft hoge maatstaven als het over onderwijs gaat. Het is een mooi beroep.

barbara

Wat de kinderen zeggen:
Azou (12) en Annemarijn (12): “Onze juf is heel gezellig. In de pauze zet ze vaak een filmpje op. Of ze komt bij ons zitten en dan komt ze lekker bij ons kletsen. Je hoeft niet in vaste groepjes te zitten, maar je kiest zelf waar en naast wie je zit. Ze kan ook heel goed lesgeven en heel goed uitleggen. Als ik iets niet begrijp, legt ze het heel goed en duidelijk uit zodat ik het meteen begrijp.”]

bernulfuskids1

bernulfuskidss

bernulfuskids

Barbara over onderwijs:
“Ik zie mezelf graag in een klas met sfeer. Ik ben dol op gezelligheid! Ik ben niet zo streng en ga graag met kinderen in overleg om samen tot een oplossing te komen. Ik vind het belangrijk dat het kind meedenkt met een probleem en oplossing.”

barbarakids

6 thoughts on “Juf Barbara van De Bernulphusschool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *