Arnhems OnderwijsKracht in Beeld

meesterskunstrijk3

Arnhems OnderwijsKracht in Beeld.
Arnhems Onderwijsje geeft het Arnhemse onderwijs een persoonlijk gezicht. Leerkrachten die genieten van hun vak. Die het op hun eigen manier doen. Beetje rebels misschien. Of juist gewoon heel gewoon goed. Die mensen willen we graag op beeld vangen. In en met hun eigen klas natuurlijk!
We willen er graag 100 in portret!

Dus draag ze voor. Die fijne mensen!. Om dat je vindt dat jouw juf, collega, die geweldige leerkracht van vroeger, de jonge veelbelovende stagiair het verdient om in het licht gezet te worden. Door Arnhems fotografie talent. Want dat hebben we natuurlijk volop in onze creatieve stad. Leuk idee? Heb je namen van geweldige onderwijsmensen die je voor wil dragen?

Mail naar info@arnhemsonderwijsje.nl

De eerste ronde foto’s zijn gemaakt door Michele Giebing van Cre-Aid

Michele Giebing

Ben jij een Arnhemse fotograaf?
En wil je meedoen aan een volgende ronde?
Mail dan naar info@arnhemsonderwijsje.nl

One thought on “Arnhems OnderwijsKracht in Beeld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *